Categories: Astrologie

Astrologul Camelia Patrascanu a facut anuntul. Luna Plina intoarce destinele zodiilor

Astrologul Camelia Patrascanu a anuntat ca pe 12 august 2022 va fi Luna Plina. Afla ce impact va avea acest fenomen asupra zodiilor. Efectul Lunii Pline se va simti incepand cu 10 august.

BERBEC

Berbecii au nevoie de multa creativitate sa ajusteze o actiune care consuma multi bani. Au idei geniale, dar le mananca bani.

TAUR

Taurii se simt presati sa faca lucruri de care ei nu sunt convinsi. Aceasta Luna Plina le trezeste dragonul interior astfel incat multi sa spuna ca nu e moral sa faca anumite lucruri.

Publicitate

GEMENI

Gemenii pot pune cap la cap niste informatii. E o perioada in care multe secrete ies la iveala. Pot intelege de ce unele lucruri sistemice nu functioneaza.

RAC

Racii au nevoie de libertate. Vor sa aiba mai mult surse financiare, dar sa se si detaseze de anumite colaborari. Constrangerile care tin de relatii trebuie date la o parte.

LEU

Leii au relatii foarte dificile cu persoane cu care nu mai pot merge in tandem. Nu mai vad la fel viitorul impreuna.

FECIOARA

Fecioarele vad lucrurile in alta cheie. Unele pot dori sa schimbe locul de munca si pot face asta sau cauta un cadru adecvat pentru asta.

BALANTA

Balantele au o Luna Plina pe axa inimii. Ele vor iubi viata, vor avea placerea, bucuria de a trai.

SCORPION

Scorpionii au nevoie sa simta ca tin in control aspectele din viata lor. Tin mult la imaginea lor si la demnitate, la reprezentativitate.

SAGETATOR

Sagetatorii au Luna Plina vizand conceptele de viata, credintele, in general.

CAPRICORN

Capricornii sunt economi, existand si Saturn in Varsator. Sunt nevoiti sa fie un pic mai deschisi cu partenerul de viata.

VARSATOR

Varsatorii sunt invitati sa coaguleze toata intelepciunea pe care au acumulat-o. Vor realiza ce au facut bine si ce au facut mai putin bine.

PESTI

Pestii vor sa isi dea seama daca au o contributie benefica acolo unde lucreaza. Trebuie sa constientizeze daca fac lucruri bune sau rele, scrie Fanatik.ro.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

11 minute ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

3 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

6 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

11 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

11 ore ago