Categories: News

Anuntul facut de o mare companie. Romanii care nu vor primi facturi pentru luna decembrie la electricitate si gaze

Una dintre cele mai imortante companii a anuntat ca nu va emite facturi in luna ianuarie pentru consumul din luna anterioara.

In intervalul 1 – 22 ianuarie 2024, Engie Romania va desfasura lucrari de modernizare si imbunatatire a sistemelor sale informatice, ceea ce va implica limitari temporare si indisponibilitati in procesarea solicitarilor de la clienti, iar unele functionalitati nu vor fi disponibile.

Conform unui anunt al companiei, furnizarea de gaze naturale, energie electrica si servicii tehnice nu va fi afectata de aceste operatiuni.

Publicitate

Pe durata acestui interval, clientii Engie vor avea la dispozitie alternative de contact, atat online, cat si fizic. Astfel, cererile pentru reluarea furnizarii de energie vor fi preluate in centrele de relatii cu clientii sau la numarul de Call Center 021.9366, unde pot fi transmise de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 20:00. Pentru situatii de urgenta tehnice legate de gaze naturale (incendii, explozii, miros de gaze, lipsa accidentala de gaze) sau energie electrica (intreruperi in furnizarea de energie electrica), clientii pot continua sa apeleze serviciul de Urgente non-stop mentionat pe factura.

Aceasta actualizare a sistemelor informatice va fi implementata in trei etape, conform precizarilor companiei.

In plus, pe durata acestei perioade, Engie Romania nu va emite facturi pentru luna ianuarie. Facturarea serviciilor se va relua dupa 22 ianuarie, iar termenul de plata convenit nu va suferi modificari si va incepe sa curga din momentul emiterii facturilor. Platile efectuate de catre clienti in perioada 1 – 22 ianuarie vor fi inregistrate de companie, dar vor fi vizibile in sistemele si in contul de client, MyENGIE, dupa data de 22 ianuarie 2024.

„Intre 8 si 22 ianuarie, formularul de contact online de pe site-ul engie.ro nu va fi disponibil.

Clientii vor avea la dispozitie celelalte canale de contact (Call Center 021.9366, centre de relatii cu clientii etc.), in masura in care solicitarile clientilor nu vizeaza aspecte care necesita consultarea situatiilor specifice fiecarui client in sistemele informatice. Engie Romania depune toate eforturile pentru a optimiza timpul de asteptare si raspuns pe durata efectuarii acestor operatiuni tehnice importante, pentru a oferi o experienta cat mai placuta utilizatorilor platformelor digitale ale Engie. In intervalul 12 – 22 ianuarie, accesul in contul de client si in aplicatia mobila MyENGIE, transmiterea indexului autocitit, plata facturilor prin intermediul site-ului engie.ro, activarea facturii prin e-mail, precum si programarea online a serviciilor tehnice nu vor fi disponibile. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat clientilor nostri si le multumim pentru intelegere”, se mai spune in comunicat.

Grupul de companii Engie Romania este activ in diverse sectoare, inclusiv distributia si furnizarea de gaze naturale, productia de energie electrica din surse regenerabile, precum si furnizarea de energie electrica. De asemenea, ofera solutii ecologice si servicii tehnice pentru instalatiile de gaze naturale si centrale termice. Engie Romania si filialele sale deserveste un portofoliu extins de peste 2 milioane de clienti, gestionand o retea de distributie in lungime de aproximativ 22.600 km. In plus, detine o capacitate de productie de 121 MW din surse regenerabile si angajeaza 4.200 de profesionisti.

De-a lungul perioadei de la infiintare pana la 31 decembrie 2022, Grupul Engie Romania a efectuat investitii semnificative in valoare totala de 6,1 miliarde de lei.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Recent Posts

Florin Piersic a primit o vizita-surpriza. Cine a mers la spitalul la care este internat marele actor

Duminica, Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, a facut o vizita neanuntata la Spitalul Foisor din Bucuresti,…

7 ore ago

Tragedie fara margini la Barlad. Bianca si Petronela si-au gasit sfarsitul intr-un cumplit accident: “Lacrimi amare ard pamantul, sufletul nostru nu mai are vindecare”

Intr-un tragic accident petrecut in noaptea de vineri spre sambata in localitatea Perieni din judetul…

7 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 13 mai 2024. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca este important sa nu fii nervos…

11 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 20 mai 2024. Vesti fabuloase pentru Berbeci, Gemenii au reusite, protectie divina pentru Sagetatori

Horoscop pana pe 20 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN,…

12 ore ago

Dan Negru apare in „testamentul” olograf al lui Florin Piersic: „Danutule…”

Intr-o vreme incarcata de ingrijorare si rugaciuni pentru sanatatea lui Florin Piersic, o descoperire emotionanta…

13 ore ago

Florin Piersic Jr., mesaj tulburator in timp ce tatal lui se afla pe patul de spital

Intr-un moment delicat pentru familia Piersic, mai ales pentru celebrul actor Florin Piersic, aflat pe…

14 ore ago