Categories: Astrologie

Anuntul astrologilor! Zodiile care isi schimba radical viata pana pe 16 octombrie 2022

Femeile din cele sase semne ale zodiacului isi vor putea schimba radical viata pana pe 16 octombrie 2022. Vor avea ocazia sa-si implineasca toate visele si sa-si atinga obiectivele mai repede.

Cine va avea o schimbare de viata inainte de 16 octombrie 2022

Leu (23 iulie – 22 august)

Femeile din acest semn zodiacal vor avea incredere in sine si putere. Orice dificultati si probleme vor fi rezolvate usor. In plus, vor avea sansa de a avansa in cariera. In viata lor personala, vor avea si succes. Multi barbati se vor „invarti” in jurul lor. Leoaicele vor auzi adesea complimente placute adresate lor si vor simti sprijinul celor dragi. Toate acestea le vor ajuta sa ia decizii importante.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pana pe 16 octombrie, norocul va veni in viata Sagetatoarelor. Pentru a deveni mai fericite, trebuie sa se gandeasca mai mult la viitor, uitand de toate esecurile si greselile care au fost inainte. In aceasta perioada de timp, ele nu ar trebui sa se certe cu prietenele si colegii lor, deoarece sprijinul lor va fi foarte important pentru Sagetatori. Succesul ii asteapta pe reprezentantii semnului atat la locul de munca, cat si in viata personala. Multe vor primi o recompensa baneasca mare pentru o munca bine facuta, iar altele vor primi o cerere in casatorie.

Publicitate

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul pana pe 16 octombrie va simti sprijinul celor dragi. In acest moment, s-ar putea sa nu le fie frica de singuratate. Cei care planuiesc sa descopere ceva nou de mult timp pot proceda in siguranta la acest lucru si nu-si vor face griji ca ceva va merge prost pentru ei. Saptamana va fi favorabila relaxarii, cumparaturilor, punerii in ordine in casa dumneavoastra si intalnirii cu prietenii. Berbecul singuratic nu ar trebui sa stea acasa, pentru ca este posibil ca in acest moment sa poata intalni un partener de viata.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor avea noroc in orice afacere. Ei vor putea gasi o solutie la toate problemele lor, vor deveni mai increzatori si se vor simti confortabil. Pentru a deveni mai fericite, femeile din aceasta constelatie zodiacala ar trebui sa fie atente la semnele destinului pe care le trimite Universul. In viata personala a Capricornilor, totul va merge asa cum isi doresc. Alaturi de ei va aparea o persoana in care se poate avea incredere.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pana pe 16 octombrie, femeile din acest semn zodiacal isi vor putea realiza toate cele mai pretuite vise. Acum trebuie sa decida asupra planurilor lor de viitor si sa uite de ceea ce s-a intamplat in trecut, pentru ca aceasta nu le permite sa devina mai fericite. Cand comunici cu colegii, ar trebui sa ai grija sa nu vorbesti despre ideile tale, pentru ca printre ei sunt multi invidiosi. Rivalii pot folosi informatiile pe care le aud si pot distruge viata Gemenilor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Soarta le-a pregatit Fecioarelor multe surprize placute. Ele vor putea scapa de toate obstacolele care le-au stat in cale si au impiedicat atingerea scopului. Fecioarele singure au toate sansele sa cunoasca o persoana care le va schimba radical viata. Acei reprezentanti ai semnului care urmau sa-si schimbe locul de resedinta vor putea face acest lucru. Fecioarele casatorite ar trebui sa dedice mai mult timp sufletului lor pereche – si atunci relatia va straluci cu culori vii.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

16 ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

20 de ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

20 de ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

23 de ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago