Categories: Life & Style

Analiza Numerologica a anului 2021

Am intrat in anul 2021. Nu cu mult timp in urma, a inceput un nou secol. La fel ca o persoana din multe tari este considerata adulta de la varsta de 21 de ani, tot asa secolul 21 a devenit adult. Sarbatorim 21 de ani ai secolului XXI.

Suma numarului anului este 5.

Acesta este un numar minunat asociat cu fericirea. Si, desigur, 2021 este mult mai vesel in comparatie cu 2020. 5 este intotdeauna un val, un zbor, o plecare de la rutina. Acesta este un impuls creator stralucitor! 5 este intotdeauna o sansa de succes. Daca in 2020 multi au trecut prin etapa de reducere la zero, acum noul intra intr-o lupta cu vechiul, nevrand sa suporte constrangerea si frica. Exista o zicala: spargerea nu inseamna a construi. Numarul 5 respinge vechiul insasi prin esenta sa. Sub vibratiile lui cinci, distrugem si cream imediat, noul inlocuieste pur si simplu vechiul. 5 nu creeaza ruine. 5 este o legatura directa cu procesele Creatiei. Dumnezeu crede in noi!

Principalul simbolism al celor cinci este reinnoirea creativa. Prin urmare, anul este deosebit de favorabil pentru cei care cunosc inspiratia si sunt capabili de creatie. Nu este vorba doar despre creatia artistica, ci si despre dezvoltarea istorica, economica si de sine. Talentele se vor deschide catre lume. Autoritatile nu prevaleaza. A inceput etapa experimentului intr-un nou camp vibrational. Realitatea se va schimba. Nu mai intalnim Epoca Varsatorului. Traim si cream in el. Conjunctia lui Jupiter si Saturn in Varsator a marcat (si tocmai acesta este semnul) dezvoltarea creativa pentru natiuni intregi.

Publicitate

Analiza Numerologica a anului 2021

2 si 5. Deja in schita observam ca o intoarcere pe dos. Da, 5 este un numar spontan. In 2021 vom incerca sa facem greseli, dar cel care nu face nimic nu greseste. Cum sa creezi ceva care nu a fost inca incercat!!! 5 este un ceas cu alarma, un clopot, rasete! Ne vom trezi din somn si chiar si virusul se va retrage, deoarece bucuria este VINDECAREA UNIVERSALA.

Viata e un joc. Lumea este un joc. 2 + 0 + 2 + 1 = 5 este un joc. Si jocul trebuie sa fie talentat. Folosim raza de cinci pentru a intra intr-o noua realitate. Si chiar 2021 incepe la 5.

Conceptul de creativitate este inseparabil de conceptul de libertate. Bucuria inspira si se tem de legaturi. In 2021, oamenii cu o gandire noua nu mai sunt gata sa suporte restrictia libertatii. Dar batranul nu renunta fara lupta. Rezultatul luptei dintre Uranus si Saturn (si se intampla aproape tot anul) este o concluzie abandonata: la urma urmei, Uranus este dispozitorul pentru Saturn, care a intrat in Varsator. Noul va inlocui oricum vechiul. In esenta vin programe noi, campurile de resurse ale evenimentelor se extind. Programele anului includ, de asemenea, anumite riscuri. Dar cine nu isi asuma riscuri, nu bea sampanie! Si toata lumea trebuie sa elaboreze tema libertatii. 2021 – fatidic. Va aparea determinarea.

Analiza Numerologica a anului 2021

Creativitatea, Inspiratia sunt vibratii foarte mari. Oamenii se vor stradui din ce in ce mai mult spre armonia formelor, vor dezvolta un sentiment de frumusete. Canta, picteaza, danseaza, citeste poezie, canta muzica! Lucrati cu culoare, cu forma. Nu va pierdeti simtul umorului. Umorul este o proprietate a firilor inalte. Dar umorul va deveni mai subtil. A rade! Rasul indeparteaza blocarile din corp. Profesiile de artist, designer, artterapeut vor deveni din ce in ce mai relevante. O persoana va incepe sa scape de rutina prin realizarile progresului tehnic. Va incepe. Cei mai importanti 10 ani sunt inainte, cand tehnologiile inradacinate se vor prabusi. Din ce in ce mai multi oameni se gandesc sa isi schimbe profesia. Va exista mai mult freelancing.

Am stat impreuna izolati. Calatoriile ar trebui sa revina in viata noastra. Dar chiar si acum exista cineva care sa intinda mana si sa zambeasca. Nu va ascundeti sentimentele, impartasiti-va caldura. Vor fi mult mai multe casatorii in 2021. Si se vor naste mai multi copii. Teama de viitor va incepe sa se risipeasca.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

o oră ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

13 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

13 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

16 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

19 ore ago