Categories: Astrologie

Alina Badic, horoscop pana la 22 septembrie 2024. Eclipsa de Luna schimba multe destine. Visele vor fi purtatoare de mesaj

Horoscop pana la 22 septembrie 2024. Alina Badic a prezentat, la B1Tv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

„Ne aflam deja in perioada-portal premergatoare eclipsei din 18 septembrie, eclipsa ce va avea loc pe gradul 25 Pesti – Fecioara, purtand ca atare o componenta intens spirituala (…), o eclipsa care ne arata ca totul se intampla cu un scop bine determinat si, in egala masura, totul se intampla in avantajul nostru. Este important sa identificam, in aceasta perioada, toate nodurile karmice, toate persoanele de care suntem legati intr-un mod aparte. Visele vor fi si ele purtatoare de mesaj, permitand accesul la o simbolistica aparte”, a spus Alina Badic pentru sursa citata mai sus.

Berbec

Este momentul sa intelegi ce se intampla la nivel spiritual si sa explorezi adancurile sufletului tau. Opozitia Soare-Neptun creeaza o stare de confuzie, insa aceasta iti ofera si sansa de a te transforma. Universul te provoaca sa alegi: te schimbi sau ramai pe loc? Asculta-ti intuitia si lasa informatiile sa vina spre tine in mod natural.

Publicitate

Taur

Aceasta eclipsa iti transmite un mesaj important. Iti scoate in evidenta o confuzie fundamentala, care te impiedica sa ramai conectat la planul divin. Este necesar sa identifici si sa rezolvi acest obstacol pentru a te realinia cu scopul tau spiritual. Desi nu aduce agitatie emotionala, acest eveniment te va pune serios pe ganduri.

Gemeni

Acum este momentul sa intelegi ceva esential despre tine. Uranus, aflat in zodia anterioara, iti vegheaza pasii si iti trimite semnale constante. Schimbarea pe care trebuie sa o faci nu va veni intr-un context calm si armonios. Fii atent la ceea ce trebuie sa transformi in viata ta.

Rac

Aceasta perioada aduce o descarcare karmica puternica pentru toate zodiile, dar in special pentru tine. Fii vigilent la evenimentele din viata ta, deoarece ele iti reflecta structura karmica. Mesajul este clar: ceea ce traiesti acum nu lasa loc de indoiala. Totul are o semnificatie profunda.

Leu

Eclipsa aduce cu ea o opozitie puternica intre Soare si Neptun, creand confuzie in legatura cu felul in care te valorizezi. S-ar putea sa te confrunti cu o criza existentiala, ce va afecta linistea ta interioara. Neptun, aflat in grad critic, sugereaza ca echilibrul sufletesc este greu de atins in acest moment.

Fecioara

Conflictele interioare sunt intense, iar lucrurile trebuie reglate si puse in ordine. Nu mai este loc de neintelegeri; daca pana acum ai luat decizii gresite, acum este momentul sa corectezi. Daca, totusi, confuzia nu te afecteaza, inseamna ca ai urmat corect calea pana acum.

Balanta

Eclipsa aduce o confuzie suplimentara care te poate face sa crezi ca lucrurile au iesit complet din logica lor. Este o perioada dura, care te poate indeparta de la calea divina, asemenea unei „Gorgone” ce hipnotizeaza prin confuzie. Este esential sa lucrezi cu aceasta stare si sa gasesti claritatea necesara.

Scorpion

Pentru tine, mesajul acestei eclipse este unul concret. Confuzia s-ar putea manifesta in sfera personala, iar tu vei fi chemat sa faci pace intre alte persoane sau sa oferi sfaturi. Ai grija cum gestionezi situatiile, deoarece poti juca un rol important in aplanarea unor conflicte.

Sagetator

Te intrebi „pentru ce sa ma pregatesc?”, insa raspunsul nu este evident. Nimeni nu stie cu exactitate ce urmeaza, dar intuitia ta puternica iti va sopti raspunsul. Confuzia este prezenta si pentru tine, iar eclipsa te provoaca sa navighezi prin aceasta perioada incerta.

Capricorn

Aceasta eclipsa iti poate aduce beneficii, fiind favorizat de pozitia Soarelui in semnul tau de Pamant. Evenimentele legate de axa 3.9 te vor pune in contact cu persoane apropiate care iti vor transmite mesaje importante. Fii atent la ceea ce iti spun cei dragi, chiar si atunci cand pare un repros.

Varsator

Eclipsa aduce un mesaj karmic important, oferindu-ti sansa de a corecta anumite greseli din trecut. Desi ai identificat deja unele probleme, acum este momentul sa actionezi nu doar pentru tine, ci si pentru cei din jurul tau. Este posibil sa fii testat in privinta puterii tale de a face schimbari.

Pesti

Saptamana aceasta este una plina de semnificatii. Ai ocazia sa descifrezi un mister personal care te-a framantat de mult timp. Universul te indeamna sa te concentrezi pe acea zona din viata ta unde ti-a fost cel mai greu sa intelegi ce se intampla. Este timpul sa mergi pana la capat si sa descoperi raspunsurile pe care le cauti.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Calendar ortodox 20 septembrie 2024. Sunt praznuiti Sfintii ocrotitori ai familiei.

In fiecare an, pe 20 septembrie, sunt praznuiti Sfintii Eustatie, sotia sa Teopista si fiii…

4 minute ago

A crescut limita pentru cardurile de alimente. Cine va beneficia in continuare de tichete sociale pentru alimente

Masuri pentru pensionari anuntate de premierul Marcel Ciolacu Premierul Marcel Ciolacu a anuntat o serie…

o oră ago

Magazine Lidl, Mega Image, Auchan, Profi si Carrefour, inchise. Ce s-a descoperit in urma verificarilor facute de ANPC

Magazine Lidl, Mega Image, Auchan, Profi si Carrefour inchise temporar de ANPC Mai multe magazine…

2 ore ago

Horoscop rune 20 septembrie 2024. Atentie, Berbeci, Lei si Varsatori

Horoscop rune 20 septembrie 2024 pentru toate cele 12 semne zodiacale Atentie, Berbeci, Lei si…

6 ore ago

Alerta meteo! Meteorologii anunta Cod Galben de ploi torentiale si vijelii

Cod galben de ploi si vant emis de ANM: Avertizari pentru 19-20 septembrie Administratia Nationala…

7 ore ago