Categories: Life & Style

Adrian Nartea, mesaj incredibil dupa eliminarea de la Asia Express: „Voi tine in mine toata viata mea…” Postarea lui a emotionat fanii

Eliminarea lui Adrian Nartea si Cosmin Vijeu din Asia Express, sezonul 7
Adrian Nartea si Cosmin Vijeu au fost eliminati in editia 29 din emisiunea Asia Express – Drumul Zeilor, sezonul 7. La scurt timp dupa ce au aflat ca vor parasi competitia, cei doi actori au transmis mesaje emotionante pe retelele sociale, reflectand asupra experientei traite.

Un final neasteptat in Malaezia

Ultima etapa din Malaezia a adus un final trist pentru cei doi concurenti. In ciuda eforturilor lor in cursa pentru ultima sansa, Adrian Nartea si Cosmin Vijeu nu au reusit sa fie mai rapizi decat celelalte doua echipe.

Prima pereche care a obtinut biletele pentru urmatoarea tara a fost formata din Nicolai Tand si Sorin Brotnei, demonstrand inca o data ca locul lor este in aceasta competitie intensa.

Publicitate

Cea de-a doua echipa salvata de la eliminare a fost cea formata din Mane si Ioana State. Bucuria lor a fost evidenta, intrucat si-au asigurat continuarea experientei pe Drumul Zeilor. Din pacate, Adrian Nartea si Cosmin Vijeu au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar verdictul a fost clar – „Zeul a fost rosu”, semn ca aventura lor a ajuns la final.

Mesajul emotionant al lui Adrian Nartea dupa eliminare

Dupa eliminare, Adrian Nartea a postat pe retelele sociale un mesaj profund, in care a reflectat asupra calatoriei si a experientei traite alaturi de colegul sau, Cosmin Vijeu. Desi nu au castigat competitia, el a evidentiat ca au castigat prietenii de nepretuit si lectii valoroase:

„A fost o calatorie! Cu bune, cu rele dar, cu ceva ce voi tine in mine toata viata mea. O lectie atat de mare din care inca invat amintindu-mi putin cate putin de fiecare zi, mult dupa ce m-am intors! O lectie despre umilinta, despre umanitate si despre cat de frumosi suntem ca oameni si cum avem aceleasi valori si acelasi zambet indiferent de cultura, religie si avutie. Important e sa ai sufletul deschis si sincer. Iar ajutorul pe care il oferi celor de langa tine, nu il faci pentru ei/ele ci, pentru sufletul tau. Asa devii mai nobil! Despre asta e vorba, e atat de simplu si uitam atat de repede de asta! Multumesc din tot sufletul meu lui @cosminvijeu ca m-a suportat si m-a sustinut si mi-a dat incredere in mine! Multumesc tuturor! Sunt mai nobil, mai intelept si cu siguranta mai umil fata de toata aventura asta ce se numeste viata in sensul cel mai mare si frumos posibil! Cu zambet larg, ma inclin, “Pe drumul zeilor la #AsiaExpress!”, a scris actorul, vizibil emotionat.

Reactii din partea fanilor

Postarea lui Adrian Nartea a generat rapid numeroase like-uri si reactii din partea fanilor. Multi dintre acestia l-au sustinut pe actor in aventura sa pe Drumul Zeilor, exprimandu-si aprecierea pentru curajul si determinarea de care a dat dovada pe parcursul competitiei.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. Adio, belele! Patru zodii sunt pe val, astrele sunt de partea lor

Horoscop 19 octombrie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima…

2 ore ago

Adauga asta in carnea tocata pentru chiftele si vor iesi gustoase, fragede si pufoase

Ingredientul secret pentru chiftele perfecte Chiftelele reprezinta un preparat indragit de multe gospodine, insa retetele…

o zi ago

Romania, pedepsita dupa meciul cu Lituania: UEFA a luat masuri drastice

„Zidul galben” al Nationalei Romaniei: o galerie impresionanta cu „fisuri” neasteptate Dupa participarea la Euro…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 18 octombrie 2024. Trei zodii scapa de probleme si incep un nou capitol, soarta li se schimba la 180 de grade.

Vineri, 18 octombrie 2024, vine cu energii speciale pentru toate zodiile, insa pentru trei dintre…

2 zile ago