Un nou serial românesc îşi are lansarea în această seară

Dupa o perioada de criza in care multe din posturile tv romanesti nu au mai lansat nici-un serial romanesc, vine vremea sa avem cat mai multe seriale romanesti in 2018.
Casa de productie RealTv care in urma cu ceva ani buni a dat viata la iubiri secrete revine din nou cu ceva spectaculos.
Dupa terminarea iubirilor secrete difuzat incepand cu anul 2011 pe PrimaTv, casa de productie RealTv urmeaza sa lanseze un nou serial incepand din aceasta seara de la 22.0 pe postul de televiziune NationalTv.
Ce este iubire si secrete?
Iubire si secrete este un serial romanesc care prezinta viata adevarata a infractorilor din romania.
El Padrino, un temut infractor, ucide cu sange rece un om de afaceri. La crima asista si bodyguardul lui, Romeo, care se indragosteste nebuneste de Brandusa, fiica celui ucis. Intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste. Romeo intra la inchisoare in locul patronului sau, pacalit de acesta ca-l va lasa in fruntea clanului atunci cand se retrage, iar Brandusa face tot posibilul pentru a-l elibera. Din pacate, se apuca de afaceri ilegale si atat ea, cat si mama ei, ajung dupa gratii. Un serial plin de suspans, cu tradari, violuri, sex si multa violenta. O poveste cat se poate de reala despre viata familiilor de infractori din Romania.
Din distributia serialului fac parte oameni cunoscuti precum: Eugenia Serban, Nicodim Ungureanu, Mircea Drambareanu, Natalia Cebanu, Andreea si Cristi Roman, Ioan Paduraru, Sabina Lisievici, Veronica Natalia Popescu.
Lansarea serialului are loc in aceasta seara la ora 22.00 pe postul de tv NationalTv.

Astept comentariul tau...