Trecerea de la android la ios

Până acum am deţinut mai multe telefoane cu android începând cu Samsung Chat în anul 2013 până la huawei p8 lite.
În urmă cu 3 săptămâni am comandat un iPHONE 5s pentru test şi pentru a înţelege care sunt diferenţele + avantajele/dezavantajele faţă de android.
Cu toate că iPHONE 5s este un telefon destul de vechi încă mai este folosit de foarte multe persoane chiar şi publice precum backpackyourlife.
Mulţi au spus că iPHONE îi este superior lui samsung sau a altor telefoane cu android, adevărul este undeva la mijloc şi contează foarte mult ce model de iPHONE deţineţi.
Tehnologia a avansat foarte mult din anul 2013 când afost lansat telefonul şi pot spune că totuşi se merită un iPHONE 5s pentru cei care nu doresc prea multe de la untelefon.
Telefonul a venit la pachet cu încărcătorul original şi cu o pereche de căşti care stau foarte bine în urechi faţă de alte căşti de la alte telefoane precum huawei.
Telefonul are o memorie de 16 gb pentru mine este suficient pentru a testa ce face acesta, 1 gb ram un procesor A7 64-bit (coprecesor M7 motion) camera principală are 8 mp iar camera secundară doar 1.2 mp care lăsa de dorit.
Telefonul are o baterie mică de doar 1560 mAH care ţine destul de puţin dacă este folosit pe youtube sau convorbiri pe facebook care iarăşi consuma foarte mult bateria.

Telefonul vine cu safari şi crome încorporate dar şi cu alte aplicaţii utile despre care voi scrie în alt articol.
Browzerul google crome se mişcă mai bine de cât pe fostul telefon huawei p8 lite, nu se blochează cum se întâmplă la alte telefoane cu android chiar dacă are doar 1 gb de ram.
Versiunea din fabrica de ios este de iOS 9.3 şi puteţi face update la ultima versiune în orice moment.
Ecranul telefonului este mic în comparaţie cu iphone x sau iphone 6s, 7 plus etc.
Acest telefon sau iphone 5 se sunt potrivite pentru persoanele care nu doresc un ecran foarte mare, pentru a putea umbla cu o singură mână pe acesta fără probleme şi tot odată pentru a încape în orice loc.

Diferenţele de bază între android şi ios

Din punctul meu de vedere ios este un sistem mult mai curat faţă de android, majoritatea aplicaţiilor chiar şi cele gratuite nu au reclame, pe internet se încarcă mult mai bine şi nu se blochează, va permite să aveţi ultima versiune a sistemului instalată nu ca la android plus alte diferenţe care le voi scrie în alt articol alături de aplicaţiile potrivite.
Telefonul nu are un meniu la fel ca la samsung, aplicaţiile sunt pe ecran ca la huawei dar le puteţi adăuga uşor în un folder pentru a vă fi la dispoziţie mai uşor.
Modelul acesta de telefon nu este potrivit pentru jocuri din cauza ecranului mic şi a memoriei ram de doar 1 gb.

Despre memoria internă de 16 gb pot spune că este suficientă pentru a ţine documente pe telefon şi alte aplicaţii de care aveţi nevoie.
Aplicaţiile de gps sunt mult mai precise de cât cele pe android, totul este mult mai corect, indica corect şi în timp real zonele unde sunteţi, pe unde să o luaţi + zonele de interes din jurul locaţiei unde vă aflaţi precum restaurante, baruri, hoteluri şi alte zone de interes.
Unele aplicaţii care le aveam pe android nu sunt şi pentru ios şi trebuie să vă aşteptaţi şi să renunţaţi la unele aplicaţii din vechiul telefon dacă treceţi la iPHONE.
Despre securitatea telefonului nu ştiu încă prea mult mai rămâne să explorez telefonul şi am să revin cu un alt articol şi pe această temă.
Telefonul are amprenta plus cod în cazul de amprenta nu funcţionează, pe App Store în loc să introduceţi parola de fiecare dată când instalaţi o aplicaţie puteţi seta amprentă şi atingeţi butonul principal.

Dictarea

Telefonul are implementată la fel ca şi la telefoanele cu android mai noi funcţia de dictare vocală, tot ce trebuie să faceţi este să îi spuneţi rar şi concret telefonului ceia ce să scrie iar acesta va scrie textul dorit.
Precizia dictării vocale este mult mai bună fată de sistemele android şi nu trebuie să corectaţi textul.
Puteţi dicta timp de 1 minut sau 1 minut şi jumătate după care dictarea se va întrerupe automat şi se va însera textul dorit.
Dictarea funcţionează foarte bine în zonele unde este linişte şi dacă îi dictaţi rar ceia ce trebuie să scrie pentru a putea înţelege.
Am să revin şi cu alte articole unde găsiţi păreri, sugestii şi informaţii despre iPHONE şi ios.
Nu uita sa te abonezi la Newsletter pentru a primi cele mai noi articole pe adresa de email.

Citeşte şi următoarele postari:
Apple A Produs Peste 83 De Miliarde De Dolari
Cum Se Poate Descarca Un Videoclip De Pe Facebook?
Gazduire Web De La O Firma Buna In 2018

Astept comentariul tau...