Stocheaza fisiere online gratis

Acest articol este despre stocarea de fişiere online şi despre cum puteţi urca filme, muzica şi alte fişiere mari online fără limită la upload.
Avem multe siteuri de stocare fişiere online în românia care vă permit să încărcaţi un fişier cu o mărime limitată, cu o mărime maximă de 400 mb- 1 gb şi care sunt şterse după o anumită perioadă de timp automat.

Ce trebuie să ştiţi înainte de a încărca un fişier online?

Dacă siteul este sigur

Pentru a verifica dacă un site este sigur căutaţi pe google acel site, căutaţi discuţii pe google despre siteul respectiv şi tocmai după puteţi să vă faceţi un cont.
Înainte să vă înregistraţi pe următorul site trebuie să aveţi în vedere faptul că aveţi nevoie de o parolă unică care nu o mai aveţi la alte conturi de pe alte siteuri.

Nu uita să te abonezi la newsletter

Siteul se numeşte fisierulmeu.org

Mai citeşte şi următoarele articole:

Descarca Muzică Pe Telefon Fără Reclame
Trecerea De La Android La Ios
Găzduire Web De La O Firmă Bună În 2018

Pe acest site în modul gratuit aveţi 50 gb de upload şi puteţi stoca fişiere online dar fără a stoca fişiere personale. Toate fişierele de pe acest site sunt publice şi pot fi descărcate de oricine, de uploaderi şi de vizitatori ce accesează siteul.
Siteul a dorit să fie un fel de fisierulmeu.ro care afost închis, iar cel care deţine siteul nu a reuşit acest lucru până în momentul de faţă.
Fişierele mai mult ca sigur nu sunt hostate în servere din România pentru simplul fapt că la noi nu prea sunt firme de hosting care să ofere spaţiu nelimitat la vps-uri sau la servere dedicate.
Acest site este folosit în cea mai mare măsură de cei care deţin siteuri de muzică, de cei care deţin siteuri de filme sau care doresc să transfere fişiere mari către alte persoane.

Alte siteuri de upload Româneşti

Avem mai multe siteuri de upload aşa cum am scris şi la începutul acestui articol şi printre ele se numără:
girlshare.ro
fileshare.ro
Aceste siteuri de upload Romaneşti nu folosesc un certificat ssl aşa că aveţi mare grijă cu datele introduse mai ales cu parole.

Astept comentariul tau...