Sfatul astrologului pentru 22 decembrie. Ziua in care fortele raului sunt deosebit de puternice

Sfatul astrologului pentru 22 decembrie. O zi de mare activitate a fortelor raului, care necesita – din cauza riscului de a deveni victima lor – ingrijiri speciale.

Este important sa evitati orice activitate care ar putea provoca vatamari grave, cum ar fi sporturile extreme, conducerea cu viteze mari si miscarile bruste. De asemenea, este important sa refuzati actiunile care pot duce la pierderi financiare – sa nu aveti incredere in fraudatori si sa nu investiti in afaceri dubioase.

Berbec

Prefigurarile care pot strica starea de spirit in aceasta zi nu sunt altceva decat influenta energiei negative a zilei lunare, asa ca nu ar trebui sa le acordati atentie.

Taur

Izbucnirile emotionale pot distruge sistemul nervos si pot provoca o criza nervoasa, asa ca a ramane calm este util nu numai pentru relatiile cu ceilalti, ci si pentru sanatate.

Gemeni

Este important, in ciuda tuturor, in orice caz, sa gandesti pozitiv: cu cat vezi mai mult bine in evenimentele care ti se intampla in aceasta zi, cu atat vor fi mai pozitive.

Sfatul astrologului pentru 22 decembrie.

Rac

Ziua este nefavorabila pentru o activitate viguroasa, de aceea este recomandat sa o petreceti in pace si, de preferinta, singuri cu voi insiva. Cel mai bine este sa faceti ceva ce va place.

Leu

Critica fata de cei dragi trebuie tratata cu intelegere: chiar daca cuvintele lor ti se par pacalitoare, va exista un bob de adevar in ele, asa ca trebuie sa le iei in calcul.

Fecioara

Nu puneti la inima atacurile oamenilor din jurul vostru – atat cunoscuti, cat si straini: prefaceti-va ca nu ati observat reaua vointa – veti castiga.

Balanta

Nu este de dorit sa interveniti in conflictele altor persoane: cel mai probabil nu veti putea reconcilia partile aflate in lupta si cu siguranta veti obtine furia lor pe propria piele.

Scorpion

Munca va va ajuta sa va protejati de problemele posibile in aceasta zi: cand va concentrati asupra executarii exacte a sarcinilor de lucru, nu mai acordati atentie celorlalte.

Sfatul astrologului pentru 22 decembrie.

Sagetator

Principalul dusman pentru voi astazi va fi lenea, ceea ce este posibil – si necesar! astazi nu ai chef de nimic si de nimeni. Depaseste aceasta situatie si totul se va rezolva.

Capricorn

Nu ar trebui sa atragi necazuri catre tine, stabilindu-te intr-o dispozitie negativa dimineata: cu cat speri mai mult la bine, cu atat vor fi mai placute evenimentele care ti se intampla.

Varsator

Este necesar sa va abtineti de la certuri si conflicte, chiar daca vi se pare ca nu puteti scapa de ele: nu veti rezolva problema in acest fel si veti distruge relatia in mod serios si mult timp.

Pesti

Este important sa refuzati sa comunicati cu persoanele care provoaca emotii negative: reactia la conversatiile cu acestia poate fi chiar mai grava decat de obicei, deci este mai bine sa nu va incarcati sistemul nervos.