Seriale Romanesti de vizionat la sfarsit de an

Ca tot vin sarbatorile de iarna va recomand 3 seriale romanesti pe care sa le urmariti.
1. Umbre:
Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’.
Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Relu Oncescu și soția sa, Gina, s-au separat. Cele două vieți ale lui Relu se intersectează violent. Fiica lor se căsătorește cu băiatul Căpitanului, mafiotul pentru care lucrează Relu. Tinerii, care așteaptă un copil, primesc cadou de nuntă o mașină scumpă și pleacă în luna de miere. Răfuielile vechi îi ajung din urmă pe copii și pe părinți. În lumea interlopă totul se plătește. Relu îi caută pe vinovați și încearcă să-și facă singur dreptate.
Sezonul 1 sa terminat in 2015 , iar noul sezon cu nr 2 a inceput in 2017 si este la episodul 6.
2. O gramada de caramele:
Pe scurt o gramada de caramele esteu n serial romanesc regizat de DM Ruxandra care a regizat mai multe seriale romanesti, siare in rolurile principale pe Victor si Miruna.
Victor este un baiat jumate italian iar jumate de ednie roma, iar Miruna este fata unui om cu bani.
3. Pacatul:
Pacatul este continuarea serialului O gramada de caramele.
Emil Șerban (interpretat de Andreas Petrescu) își face bagajul și pleacă de acasă, hotărât fiind să divorțeze de mama copiilor lui, Nora (Alina Chivulescu).
“Stop joc! Divorțez!”, o anunță Emil pe Nora.
“Nora, nu mai este nimic de făcut! Între noi doi, totul s-a terminat, înțelegi?”, îi spune el.
“Și copiii?”, îl întreabă Nora, care nu-și poate reveni din vestea șoc primită.
“Copiii sunt mari, o să crească, o să fie bine, da? Sper că nu te aștepti să-mi stric viața pentru niște copii”, îi răspunde Emil, convins fiind că a luat cea mai bună decizie.  
“Ce să faci, mă? Să-ți strici viața pentru copiii tăi?! Tu, ai pe una?”, încearcă Nora să afle, îngrozită de cele auzite.
Astept in comentarii parerile voastre despre aceste 3 seriale dupa vizionare.

Astept comentariul tau...