S-a terminat freelancer – 550 eur!

Am lucrat ca freelancer wordpress 1 an şi jumătate, pluginuri modificate, teme instalate, instalate şi modificate sau siteuri wp de la 0.
Viaţa de freelancer îţi permite să îţi faci timpul aşa cum vrei tu, când să dormi, când să mănânci etc.
Că freelancer ai avantaje şi dezavantaje chiar foarte multe printre care:
Nopţi pierdute, timp pierdut, bani pierduţi, nervi şi stres.
Avantajele unui freelancer este că va rămâne mereu conectat şi nevoit să ştie şi să înveţe despre ce este nou pe piaţă pentru a satisface pe deplin clientul.
Ca şi un magazin online sau alte firme un freelancer trebuie să îl mulţumească pe client pentru a apela şi altă dată la serviciile sale sau pentru al recomanda altor persoane.

Cat se câştigă că freelancer?

În urmă cu 3- 4 ani un freelancer câştiga destul de mult mai ales dacă era avansat şi lucra în Java, IOS sau alte limbaje de programare bine plătite şi căutate.
Eu câştigam maxim 550 eur în 1 lună şi jumătate atunci când lucrurile mergeau bine, acum câştigurile că freelancer sunt din ce în ce mai mici din cauza indienilor.
În urmă cu ceva timp au apărut pe freelancer.com şi pe alte siteuri de freelancer indienii care sunt la mare căutare pentru preţurile mici oferite, pentru că sunt mulţi şi pentru că la ei în India nu prea sunt bani.
Această meserie pe freelancer.com nu se mai merită, şi nici că freelancer dedicat pentru că nu se mai câştiga atat de bine ca in anii anteriori.
Sunt destul de multe persoane care susţin că nu prea mai merge să lucrezi ca freelancer şi că cei care încă mai lucrează sunt plătiţi din ce în ce mai prost.

Astept comentariul tau...