Promotiile emag incepe sa fie agasante

Cumpăr de la emag de mai bine de 2 ani şi cred că am comenzi destule în istoricul lor.
Fiind abonat şi la Newsletter băieţii cam au început să profite…

Am făcut la emag în timp comenzi de 1500 – 2000 lei, mai mici sau chiar mici pot spune.
Am început să urmăresc mai cu atenţie promoţiile şi evoluţia lor de când am văzut lucruri interesante la Marius Cucu pe facebook.
Primesc de 2 -3 ori pe săptămână emailuri de la emag cu cupoane de reducere de 10 la sută, 15 la sută sau în funcţie cred că de cât au ei chef să ofere.
Urmăresc evoluţia preţurilor şi văd că băieţii reduc produsul ca şi exmplu de la 200 lei la 100, şi după 2 zile când intru produsul este 240 lei şi 100 lei la reducere.
Dacă adaug ceva în coş nu primesc niciodată cod de reducere pentru categoria din care face parte produsul din coşul meu.
Pe lângă faptul că măresc preţul aşa cum au ei chef, nu adăugă un istoric al preţurilor pe site pentru ca să nu ne prindem noi cât de mult ei ne păcălesc.
Dacă chiar cumperi ceva de valoare recomand emag cu toate că măresc preţul cum doresc ei şi asta nu este ok.
Prefer emag doar la lucruri destul de scumpe, îmi oferă garanţia că pot trimite produsul înapoi.
Am avut un incident neplăcut cu o chinezărie de cântar care nu funcţiona aplicaţia şi prin urmare nu puteam să mă conectez la el. Am trimis produsul la partenerul emag şi în 5 – 9 zile am primit banii înapoi pe un card bancar pentru că doar aşa pot să bage ei banii.
Băieţii cred că sunt obligaţi să restituie şi banii plătiţi pe transport, eu am primit şi bani înapoi daţi la curier şi transportul de preluare a produsului înapoi afost suportat de firma acestora.
În schimb am văzut preţuri la laptopuri mult mai ok la cel de cât la emag.
Emag va avea de suferit în timp, din cauza la preţurile schimbate peste noapte şi sigur clienţii vor pleca la okazii sau la alte magazine cu preţuri mai mici.

2 Replies to “Promotiile emag incepe sa fie agasante”

    1. Care sunt acele magazine mai bune ca emag? cu toate ca eu vad inca emag la putere. Une ori par cam disperati dar vad ca daca numai am comandat nimic de la ei de 1 luna numai primesc mailuri.

Astept comentariul tau...