M-am inscris in blogal initiative campionatul 15

Am decis sa concurez cu alti bloggeri din Romania pentru a incerca sa ajung printre primile locuri din campionatul 15 din 2018.
Campionatul Național de Blogging se desfășoară în ediții care durează aproximativ 4 luni. În acest moment Campionatul Național de Blogging se află la ediția a 15-a. Aceasta a început pe 1 decembrie 2017 ora 00:00 și durează până pe 30 aprilie 2018 ora 23:59.
Ce este Blogal Initiative?
Este o platforma online care permite ca orice blogger din Romania sa isi inscrie siteul si sa concureze cu alti bloggeri si cel mai important sa castige puncte pe care le pot utiliza pentru a cumpara diverse produse ce sunt disponibile in GiftShop.
Cu punctele optinute sansa sa ajungeti printre primile locuri cresc, si tot cu aceleasi puncte puteti sa cumparati produse precum: BATERIE EXTERNA, SET DE PING PONG etc.
Pe langa toate acestea mai puteti participa si la diverse campanii organizate si sponsorizate care va pot aduce puncte + premii puse la bataie.
Pentru a participa la o campanie trebuie sa respectati regulamentul respectivei campanii, sa scrieti un articol pe blogul vostru cat mai bun si primiti si 5 puncte daca articolul este acceptat sa participe la campanie.
În pagina ta de profil vei găsi și un widget cu poziția ta în clasament, widget pe care îl poți afișa pe blogul tău. În urma afișării widgetului pe blogul tău vei primi ca recompensă 20 de puncte bonus pe care le poți folosi în GiftShop. Punctele bonus se acordă în momentul în care sistemul nostru detectează automat existența widgetului pe prima pagină a blogului tău. În situația în care sistemul nostru ți-a acordat punctele bonus și la următoarea scanare nu găsește widgetul pe prima pagină a blogului tău, punctele îți vor fi retrase automat din cont. Acest lucru se poate întâmpla și dacă site-ul tău nu funcționează exact în momentul scanării. Chiar dacă punctele îți sunt retrase, dacă la următoarea scanare sistemul găsește din nou widgetul instalat îți va acorda din nou punctele bonus.

Astept comentariul tau...