Jocuri si aplicatii android pe windows

Prietenii tăi au un smartphone de ultima generație sau tabletă Android și se pot distra întotdeauna cu jocurile cele mai la modă ale PlayStore. Cu toate acestea, din momentul în care utilizați un dispozitiv low-end, întâlniți mereu probleme de diferite tipuri. Aplicațiile brusc se blochează și o baterie care supraîncălzește sunt probleme obișnuite. La timp, când încerci să joci cele mai recente jocuri Android, credinciosul tău (și un aventurier puțin depășit) sfârșește prins.

Dacă lucrurile sunt de fapt așa, trebuie să știi că, din păcate, este normal; unele jocuri pentru Android nu sunt bine optimizate pentru smartphone-uri și tablete ieftine: pentru o execuție optimizată este necesar un dispozitiv high-end cu caracteristici tehnice ridicate. Dar dacă nu doriți să cumpărați un smartphone nou în prezent, știți că totul nu este pierdut. Pentru a reda cele mai recente jocuri și aplicații Android, puteți alege modul alternativ de emulatore Android.

Ce este un emulator Android?

Un emulator Android este o reproducere a sistemului de operare Google pentru dispozitive mobile care funcționează în interiorul unei mașini virtuale. Sarcina mașinii virtuale nu trebuie subestimată: este un software complet care este capabil să emuleze pe deplin funcționarea sistemului de operare, atribuind PC-ului orice tip de întrebare tehnică.

Avantajul de a folosi un emulator Android este că puteți utiliza sistemul de operare Google independent de sistemul de operare Windows sau Mac. Nu este nevoie de nici un dual boot, atunci când Android va fi jucat exclusiv în software-ul emulator. Un emulator Android are, de asemenea, un avantaj în ușurința de utilizare: de obicei emulatorii sunt ușor de instalat software și au o procedură de configurare complet ghidată.

Dezavantajul de a fi nevoit să utilizeze un emulator Android, mai degrabă decât un comprimat sau o nouă generație de smartphone, ar putea totuși să fie dat de performanță. Acest tip de software are cerințe tehnice precise; dacă computerul nu le suportă, experiența de emulare Android ar putea fi în mod evident mai puțin fluidă.

În rest, utilizarea unui emulator Android este aproape identică cu utilizarea unui smartphone sau a unei tablete echipate cu sistemul de operare Google. Jocurile și aplicațiile sunt apoi descărcate de pe PlayStore, care necesită un cont Google care să funcționeze. Nimic diferit de utilizarea unui dispozitiv mobil Android.

Una dintre cele mai bune Emulatoare Android în jurul valorii deprobabil, cel mai utilizat pe scară largă) este BlueStacks, disponibil pentru PC și Mac. Puterea sa este că acesta este un emulator Android, care se bazează în întregime pe ușurința de utilizare.

Disponibil numai în interfața cu utilizatorul în limba engleză, BlueStacks (versiunea curentă 3) este un emulator folosit în special de jocuri video datorită integrării sale cu principalele servicii de streaming online. Abilitatea de a crea mai multe instanțe pentru a lansa simultan mai multe aplicații este, de asemenea, acceptată.

Astept comentariul tau...