Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre pentru trei zodii, se deschid noi drumuri

Horoscop 16 martie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Citeste mai jos horoscopul pentru zodia ta.

Horoscop 16 martie 2023 – BERBEC

Apar noutati care mai de care si o sa va mobilizati din mers sa va adaptati schimbarilor, situatiilor, cu care nu v-ati mai intalnit si o sa fie cu succes.

E cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa va intereseze in ce masura va puteti armoniza, sa construiti o relatie.

E anul vostru, e o perioada de expansiune pentru voi si e de profitat la maximum sa va sporiti notorietatea si banii din banca.

Horoscop 16 martie 2023 – TAUR

Sunt niste oameni care vor sa lucrati impreuna si sa va uniti fortele, talentul, creativitatea, ca sa iasa ceva de calitate extra.

Poate organizati o plecare in excursie la sfarsit de saptamana si va dramuiti banii sa va ajunga.

Se rezolva la voi probleme mai vechi si o sa se regleze si relatia cu cineva dupa care ati suferit. Va fi ca o reabilitare.

Horoscop 16 martie 2023 – GEMENI

Va puteti implica intr-o afacere particulara si sa fie o adevarata lovitura de imagine, o relansare, dupa o perioada de framantari.

O invitatie in oras, or fi ceva mondenitati, la care v-ar prinde bine sa va duceti ca v-ar remonta, ati avea un alt vibe.

Vi se implinesc niste dorinte, asta dupa lungi asteptari si o sa va faceti viata mai frumoasa si cu ajutorul altora.

Horoscop 16 martie 2023 – RAC

O sa puteti rezolva o sumedenie de treburi si sa obtineti niste avantaje care sa va aduca satisfactii morale, materiale, sa va bucurati de rezultatele muncii voastre.

Se poate sa primiti ceva in dar, un semn de apreciere, de dragoste din partea cuiva care inseamna mult pentru voi.

O sa va bucurati de suportul unor oameni care vin cu bratele deschise spre voi si o sa puteti avea succes impreuna.

Horoscop 16 martie 2023 – LEU

Cineva la care visati de multa vreme va cauta si chiar e sansa voastra de a fi fericiti, totul e sa exersati acomodarea, ca sa fie o relatie pe termen lung.

Se poate sa fie o perioada incarcata la serviciu si o sa va descurcati, o sa luati, poate si bani mai multi.

O sa faceti rost de niste bani si veti rezolva unele chestiuni legate de familie. Poate v-au rugat copiii ceva.

Horoscop 16 martie 2023 – FECIOARA

O sa va ingrijiti mai mult de familie si o sa va ocupati de sanatate si de restul treburilor, ca sa le fie mai usor alor vostri. Poate faceti aprovizionarea.

O sa scoateti din banii pusi deoparte sa luati lucruri noi pentru casa sa reamenajati interiorul pentru sarbatori.

Se poate sa vi se aprobe un imprumut si sa luati lucruri noi, ca sa va puneti casa la punct sau poate vreti sa va luati o masina noua.

Horoscop 16 martie 2023 – BALANTA

Se poate sa primiti ok-ul pentru un job sau pentru o functie, munca voastra o sa fie, in sfarsit apreciata si o sa aveti o stare de spirit mult mai buna.

E posibil sa va pice cu tronc cineva si sa incepeti o relatie care sa fie exact ce va doriti.

V-ati putea gasi si voi pe cineva cu care sa impartiti bune si rele ca sa scapati de singuratate, asta daca v-ati hotarat.

Horoscop 16 martie 2023 – SCORPION

E posibil sa aveti o stare de spirit deosebita si sa traiti momentul de fascinatie, poate in timpul unui spectacol sau e un eveniment – va casatoriti.

O sa luati niste bani si o sa le faceti mici surprize alor vostri, ca sa mai condimentati putin atmosfera, sa va destindeti.

Se pare ca va trebui sa va ocupati si de casa. I-a venit si ei randul si poate incepeti o renovare sau macar o mica reamenajare interioara, asa inainte de Paste.

Horoscop 16 martie 2023 – SAGETATOR

O sa vreti sa le impliniti o dorinta alor vostri si sa va duceti in weekend pe undeva ca sa va relaxati, sa respirati alt aer, sa va revigorati.

O confirmare ca vi se vor plati niste bani pe care i-ati cerut mai demult si va puteti misca in voie, ca o sa dispuneti de niste bani.

Voi sunteti inventivi, intreprinzatori si nu o sa lasati sa va scape vreo ocazie de a lucra si in paralel, ca sa faceti rost de mai multi bani.

Horoscop 16 martie 2023 – CAPRICORN

Se poate sa renuntati la un contract in favoarea altuia si sa incepeti un maraton profesional ca o sa fie mult de munca.

O suma de bani, o sansa de promovare, poate o sa fiti pusi intr-o postura de sef, ca ati reusit sa va dovediti valoarea.

Pe voi va cauta cineva care vrea sa lucrati la un proiect sau sa renuntati la actualul serviciu, sa va duceti la o alta lucrare.

Horoscop 16 martie 2023 – VARSATOR

O sa va contacteze cineva care vrea sa puneti umarul la un proiect care v-ar aduce un plus de popularitate si bani, dupa o perioada de eforturi sustinute.

O sa fiti invitati sa impartasiti din experienta voastra, ca sa le ridicati nivelul profesional unor tineri.

Se poate sa primiti o invitatie de onoare pe undeva, poate e o gala unde sunteti invitati, poate sa tineti vreun speech acolo, ca sa deveniti o voce.

Horoscop 16 martie 2023 – PESTI

O sa va bucurati de sosirea cuiva, or sa vina si vestile bune, semnaturi din partea autoritatilor si bani, ca or mai fi niste semne de recuperat.

O sa va invite cineva la plimbare, la film, la un spectacol, poate beti o cafea impreuna sa mai povestiti de-ale voastre.

Pe voi va invita cineva in oras sa schimbati impresii, ca aveti si voi nevoie de o gura de oxigen din exterior, din alt mediu.