Generarea de venituri cu ajutorul unui blog

Dacă aveţi un blog sau site puteţi câştiga şi o sumă de bani care să vă ajute în întreţinerea online a acestuia.
Pe internet sunt foarte multe topicuri, discuţii pe diverse bloguri sau pe youtube despre acest subiect.
Am întâlnit de când activez ca şi programator o grămadă de topicuri sau siteuri care promiteau în titluri câştiguri mari cu un site.
Am întâlnit multe persoane care îşi deschideau un site sau un blog pentru a câştiga bani, după un timp de 1 lună renunţau pe motivul că nu au câştigat nimic.
Ce trebuie să ştie toată lumea este:
Cu un blog/site se poate câştiga după o anumită perioadă de 3 – 6 luni un câştig minim;
Trebuiesc investiţi bani;
Trebuie o găzduire web de calitate şi o serioazitate în ceia ce faceţi.

Câţi bani trebuiesc investiţi pentru a câştiga ceva?

Pentru un blog trebuiesc investiţi pentru un început 40 de eur incluzând şi găzduirea web.
Aceşti 40 eur acoperă domeniul web de tip.ro,.com,. Eu, .biz etc, mai acoperă şi găzduirea web pe 3 luni plus promovarea siteului pentru început.
După prima investiţie automat investitiile vor trebui să scadă radical având acoperită găzduirea web pe 3 luni şi domeniul plătit pe o perioadă de 1 an de zile.
Investiţia în promovarea siteului/blogului ar trebui să conteze cel mai mult, de aceste promovări depind viitorul blogului şi creşterea acestuia.
Aveţi că şi opţiuni de promovare promovarea prin diverse firme care se ocupă fix de aşa ceva, promovarea de către dumneavoastră personal atât cu plată pe diverse siteuri cât şi prin campanii google.

Cu ce siteuri pot câştiga bani?

De 3 ani de zile am lucrat cu 2 siteuri mari care vă oferă un script pentru afişarea de reclame pe blogul dv.
Primul testat afost siteul popcash.net care vă oferă un script şi afişează reclame atunci când un vizitator da click pe un link din blog.
Popads.net cu care lucrez în prezent funcţionează la fel ca primul site indicat, oferă un script care instalat pe blog generează reclame la apăsarea vizitatorilor pe o legătură din site, buton sau imagine.
Acest site plăteşte mult mai mult ca popcash, oferă un panel de administrare uşor, plată prin intermediul paypal.
Dacă aveţi 100 – 300 vizitatori zilnici pe blog merită să introduceţi scriptul popads în site, dacă aveţi mai mulţi vizitatori zilnici se merită şi introducerea google adsens care vă oferă un venit în plus.
Chiar dacă vizitatorii folosesc o extensie care blochează reclamele popads în unele situaţii va afişa respectivă/respectivele reclame şi în acest fel vă generează bani.
Ultima dată când am folosit popads în urmă cu 2 luni de zile la 100 -150 vizitatori câştigăm în jurul a 1 eur/zi.
Sunt multe bloguri vechi care câştigă prea puţin zic eu pentru munca depusă.

One Reply to “Generarea de venituri cu ajutorul unui blog”

  1. Cel mai misto daca ai trafic mult poti colabora cu magazine sa primesti produse in test, cu cei de la Orange pentru telefoane si asa mai departe. Adauga un formular de contact pentru ca ai ceva trafic sa poti fi eventual contactat de catre magazine sau posibili colaboratori.

Astept comentariul tau...