gazduire web de la o firma buna in 2018

De alungul timpului am colaborat cu multe firme de hosting româneşti care promiteau la început o calitate a serviciului foarte bună şi toate sistemele actualizate şi faptul că foloseau servere puternice.
Printre firmele cu care eu am colaborat se enumeră hzone şi hostinger, marea firma de hosting hostinger care aveau la momentul respectiv preţuri enorm de mari + tva.
Problemele întâmpinate au fost că nu am primit calitatea serviciilor promise la achiziţionarea pachetului/pachetelor.
Hzone avea problemă la bazele de date care îmi dădeau erori, Scripturile la fel din cauză că versiunea de mysqli nu era actualizata imi tot dadeau si acestea erori.
Hostinger nu a oferit calitatea serviciului promisă şi răspunsul la tichetele deschise ajungând chiar de 32 – 48 de ore.
De 2 ani lucrez cu firma mxhost achiziţionând domenii web de la ei de alungul timpului, reseller web si un vps pentru testare.
Băieţii se mişca bine, răspunsul la tichete este de maxim 2 ore, siteurile găzduite la ei nu pică pe timpul serii cum se întâmplă la alte firme de hosting.
În acest moment am achiziţionat de la mxhost un domeniu web, o adresă de email gratuită şi un reseller web de care sunt foarte mulţumit.
Cu preţul la vps-uri stau cam prost dar calitatea este pe măsură.
Comparativ cu alte siteuri pot spune că mxhost are cel mai mic preţ la reseller web din România şi de aceia recomand cu căldură această firmă de hosting pentru orice blog, site, magazin online sau pentru vânzarea de găzduire web prin intermediul resellerului.
Pe lângă preţul mic la resellere găzduirea wordpress este foarte avantajoasă şi optimizata în aşa fel în cât siteul dumneavoastră să se mişte bine.
Dacă doriţi să găzduiţi 2 siteuri sau mai multe la mxhost recomand cel mai mic pachet de reseller web pentru că isiti mai ieftin la bani.
Atât găzduirea web cât şi găzduirea de reseller sau găzduirea wp are incluse gratuit cpanel, antivirus inclus pentru a vă scana singuri siteul de viruşi şi înlăturarea acestora, instalarea de scripturi din panel de administrare plus alte facilităţi care va ajuta să vă administraţi siteul uşor.
Pentru achiziţionarea de domenii la promoţie mult mai ieftine de cât sunt normal am să scriu în alt articol.
Domeniile web pot fi achiziţionate chiar la 1 eur/an, 3 eur/an sau alte preţuri asemănătoare în comparaţie cu preţurile din România.
Cu firmele de hosting cu care am mai colaborat de alungul timpului mai ales hzone imi dadea eroare wordpress, nu se actualiza platforma wp la versiunea noua aparuta automat plus alte probleme legate de teme, pluginuri sau diferite modificari efectuate asupra siteului.

Astept comentariul tau...