Firmele de hosting false au prins amploare

Bună şi bine te-am găsit.
Fac parte din grupul wordpress România unde sunt promovate firmele false de hosting.
Fenomenul firmelor de hosting false a luat amploare în ultima perioadă, chiar dacă sunt mulţi utilizatori de wordpress care aleg să lucreze şi cu firme renumite. Sunt o mulţime de persoane care sunt păcălite de firmele false de host.

Alegerea unei firme de hosting pentru o colaborare este grea fiind şi foarte multe oferte pe internet. Am avut multe bătăi de cap în alegerea unei firme ok de hosting fiind doar 3- 4 renumite în România, dar sunt foarte multe firme false care aveau preţuri enorme.
Indivizii care au un domeniu web, un certificat ssl, un reseller şi whmcs instalat profita de utilizatorii de wordpress pentru a le vinde o găzduire web de proastă calitate.
Cum îşi aleg clienţii firmele false?
Pe grupurile de facebook în special pe grupul WordPress România lăsând comentarii cu oferte atractive celor care sunt interesaţi de o găzduire web.
Cum puteţi să alegeţi o firmă serioasă de hosting?
1. Întrebaţi pe grupurile de facebook adecvate
2. Întrebaţi cunoştinţele dacă ştiu ceva de firma respectivă
3. Căutaţi informaţii despre aceasta pe internet, recomandări, păreri etc
4. În pagina despre său contact în mod normal ar trebui să găsiţi detaliile firmei, căutaţi cu atenţie dacă nu sunt incluse în site înseamnă că nu este o firmă înregistrată.
Înainte de a alege o firmă cu care urmează să colaboraţi aveţi grijă să fie una şi cunoscută.
Sunt multe site-uri de hosting false promovate pe facebook chiar cu bani pentru a atrage utilizatorii în capcană.
Am avut de aface cu multe aşa zise firme din România care erau de fapt un site prin care erau transferaţi banii către ei, furarea de date personale precum parola introdusă în contul de client, adresa de email şi alte date personale.
Tu cu ce firmă falsă de hosting ai avut de aface?

Astept comentariul tau...