DigitalOcean te plateste!

Bună şi bine te-am găsit.
În acest scurt articol prezint pe scurt prima mea impresie despre DigitalOcean.
În această perioadă am decis să testez tot ce îmi trece prin mâna. Căutam informaţii pe internet şi m-am înscris că referal la DigitalOcean şi am primit 10$ dar cu condiţia să încarc contul cu 5 dolari.
Băieţii ăştia fac o treabă bună pentru că nu încarcă resursele serverului aiurea cum se întâmplă la vps-urile din România şi au şi o securitate bună.
Am mai lucrat în 2015 cu vps-ul de la DigitalOcean dar pe atunci nu erau chiar aşa avansaţi ca acum din punct de vedere al permisiunilor. Înainte nu se putea instala orice program din surse externe, se întâmplă să mai dea diverse erori şi aşa mai departe.

Cum pot câştiga bani?

Ca orice firmă serioasă DigitalOcean îţi permite să te înregistrezi ca referal şi vei primi 10$ în cont după ce îţi încarci tu vps-ul cu încă 5$ prin intermediul paypal sau card bancar. Cel mai ieftin vps este la 5$ pe lună şi are 1 gb ram, 25 gb stocare ssd.
Metoda 2 este să îţi aduci şi tu la rândul tău referali care şi ei vor primi 10$ la înregistrare, tu vei primi bani pentru că ai adus un referal nou.
Sistemul de referali nu îl cunosc foarte bine aşa că nu ştiu cu exactitate câţi bani poţi câştiga dacă aduci un referal.
Tu de la ce firmă ai vps-ul?

Astept comentariul tau...