De unde putem cumpara domenii ieftine?

in anul 2018 pretul la domeniile web au crescut destul de mult comparativ cu anii 2014 – 2016.
Am colaborat cu foarte multe firme de hosting romanesti care permiteau si inregistrarea de domenii dar cu un pret poate dublu fata de firmele de hosting din strainatate.
In romania in anul 2015 un domeniu .com era la oferta 7.50 eur, iar in anul 2016 a crescut la 10 eur sau chiar la 15 eur la unele firme de hosting.
In acest articol vreau sa va prezint 2 siteuri de unde imi cumpar eu domenii web inclusiv acest domeniu pe care scriu acum.
Avem multe alternative in Romania pentru a cumpara domenii dar daca un domeniu costa 10 eur + tva + alte chestii care ei nu le precizeaza pretul domeniului creste considerabil.
Solutii pentru Romania ar fi sa prindem oferte la domenii web dar si acestea sunt foarte rar si pretul scade foarte putin in comparatie cu alte tari.
La inceputul anului 2014 cand am inceput sa ma joc cu programarea, cu diverse scripturi si asa mai departe aveam o cunostinta in America care imi furniza domenii foarte ieftine, ca si exmplu un domeniu .com sau .biz era anual 1.50 eur sau chiar 1 eur.
Incepusem sa vand in Romania domenii ieftine la cunostinte care erau multumite, respectiva persoana inca mai lucreaza in acest domeniu dar si la ei preturile au crescut din 2014 si un domeniu .com costa undeva la 5 dolari dar nu aveti posibilitatea sa va administrati in timp real domeniul, actualizarea de nameservere nu se produce in timp real pentru ca modificarile trebuiesc facute de catre el manual si alte optiuni nu se actualizeaz in timp real.

Domenii .com, .net, .eu

Un domeniu .com costa 7.15 eur / an
un domeniu . net costa 5.75 eur / an
un domeniu .eu costa 4.30 eur /an

Mai citeste si urmatoarele articole:

Stocheaza fisiere online gratis
Descarca Muzica Pe Telefon Fara Reclame
Trecerea De La Android La Ios

Aceste 3 extensii de domenii sunt disponibile pe urmatorul site:
freenom.com

Domenii .club,, .info, .site ieftine:

Nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a primi cele mai noi articole direct pe adresa de email.
La urmatorul site domeniile pot fi cumparate la 1 -2 $ / an iar la urmatoarea factura pretul va fi de 7- 8 $ in functie de pretul domeniilor pe urmatorul an.
in momentul actual sunt promotii la urmatoarele domenii importante:
.info: $1.99/an
.club: $0.99/an
.site: $0.88/an
Aceste domenii pot fi achizitionate de la urmatoarea adresa si plata se poate efectua si prin intermediul paypal. namecheap.com
Extensiile prezentate mai sus sunt printre cele mai folosite, pe siteurile puse la dispozitie gasiti mai multe domenii ieftine.

Astept comentariul tau...