Cum se poate descarca un videoclip de pe facebook

Poate că de multe ori aţi dorit să descărcaţi un videoclip postat de actorul preferat, de un ziar online sau de o televiziune pe telefonul mobil sau pe calculator/laptop.
Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume şi are peste 3 miliarde de videoclipuri în total conform unui ziar din UK.
Dacă doriţi să descărcaţi un videoclip de pe facebook şi nu ştiaţi cum aici găsiţi rezolvarea.
Acum este foarte simplu pentru a descărca videoclipul la o calitate acceptabilă pentru a vă fi la doar 2 – 3 clikuri distanţă.
Poate că doriţi să împărtăşiţi anumite videoclipuri cu familia sau prietenii şi nu aveţi acces la internet la momentul respectiv.
Alternative sunt foarte mullte pe internet printre care programe şi o mulţime de siteuri web care va descarca videoclipurile la o calitate foarte proastă.
Incontinuare vom vorbi de un site care este uşor de folosit şi cu o interfaţă accesibilă pentru orice telefom mobil.
https://www.fbdown.net/
Interfaţa siteului este în engleză şi trebuie doar să copiaţi linkul de la videoclipul pe care doriţi să îl descărcaţi şi să îl lipiţi în căsuţa din interfaţa siteului.
Apăsând butonul de download practic atunci va începe că siteul respectiv să preia videoclipul de pe facebook şi să îl convertească pentru a vă oferi un link de download direct.
După terminarea convertirii găsiţi un link/buton numit download şi videoclipul se va descărca automat fără să mai fie nevoie să daţi alte clikuri.
Cu acest site se poate descărca toate videoclipurile publice nu şi cele private.

Astept comentariul tau...