Cum sa comandati din strainatate fara sa mai asteptati la vama postala

Cu toţi cunoaştem faptul că pentru a comanda de pe amazon, Aliexpress sau ebay sau alte siteuri asemănătoare trebuie să ne complicăm să ne ducem după produsele comandate la poştă vamală.
Produsele care depăşesc o anumită sumă x 10 $ sunt trimise la poştă vamală şi trebuie să vă duceţi să ridicaţi coletul primit dv.
Acum este puţin mai simplu de comandat un produs sau mai mult de pe Amazon, ebay şi alte siteuri pentru faptul că produsele ajung la dumneavoastră prin curier nu prin poştă.
Pentru cei care sunteţi la început de drum probabil că este complicat să vă tot duceţi şi să umblaţi după produsele dv prin postele vamale sau mai ştiu eu pe unde se rătăcesc produsele comandate, cu ajutorul unor băieţi comanda dv poate ajunge acasă prin curierat.
Să lămurim de unde puteţi comanda prin aceşti băieţi mai întâi
De pe siteurile următoare puteţi realiza o comandă şi să ajungă direct la dv acasă.
https://www.amazon.com/
https://www.ebay.com/
https://www.zappos.com/
https://www.6pm.com/
https://www.eastbay.com/
https://www.footlocker.com/
https://www.ralphlauren.com/
Cum se procedează?
Îi contactaţi pe băieţi, le trimiteţi lincul cu produsul, sau linkurile cu produsele dorite pentru a fi comandate şi trebuie să depuneţi un avans în contul lor de la raiffeisen.
Cel mai probabil trebuie să le specificaţi adresa unde doriţi să vă fie livrate produsele, în termen de 15 – 30 zile produsele sunt la dumneavoastră.
Băieţii livrează în unele situaţii produsele mai repede de cât ar fi venit la poştă vamală, pentru că cel mai probabil comandă se realizează în America prima dată după care ajunge în România.
Pe băieţii aceştia îi găsiţi la următoarea adresă:
http://www.comenzi-usa1.ro
Comenziile de pe aliexpress nu sunt permise din câte am înţeles, iar pentru comandarea de pe alte siteuri din America sau China îi puteţi contacta pe băieţi să vedeţi dacă se poate efectua comandă.
Băieţii sunt serioşi dar trebuie să le plătiţi şi partea lor de bani pentru transport.

Astept comentariul tau...