Cat de importanta este husa pentru un telefon?

Cum am scris şi în articolul anterior Folia de sticlă îţi poate salva ecranul telefonului viaţa unui telefon în ziua de astăzi este ce mai importantă.
Aşa cum este important să ne protejăm ecranul telefonului aplicând pe acesta o folie de sticlă de calitate, pe atât de important este şi spatele telefonului.
Ce se poate întâmpla dacă scap telefonul jos?
Cu toţi ştim că dacă scăpăm telefonul jos, sau este prins în uşa maşinii sau în diverse situaţii telefonul chiar şi spatele acestuia se poate sparge la fel de uşor că ecranul acestuia.
De cele mai multe ori telefoanele mobile atunci când sunt scăpate se lovesc în colţurile ecranului pe care folia de protecţie nu le poate proteja.
După scăparea telefonului pot apărea diverse probleme precum: spargerea acestuia, şoc mecanic sau chiar defectarea cititorului de cartela sau a cardului de memorie. De cele mai multe ori se pot schimba piesele defectate dar acestea ori nu se găsesc fiind un model mai vechi ori sunt destul de scumpe piesele şi înlocuirea lor.
Iată că ajungem şi la punctul cel mai interesant al acestui articol, anume să vorbim despre husa de protecţie.
Atunci când deţineţi un telefon foarte scump precum iPHONE 7, 8 sau x, samsung s8 sau s9 nu ar trebui să vă lipsească o husă de protecţie.
Cât de importantă este husa de protecţie?
O husă de protecţie din punctul meu de vedere este necesară pentru orice om care deţine un telefon, vă protejează colţurile ecranului, vă protejează spatele acestuia şi vă poate salva telefonul atunci când este scăpat.
Pentru telefoanele deţinute de mine am folosit o husă de protecţie de foarte bună calitate de la exit.ro de care sunt foarte mulţumit şi în prezent.
Husa pe care o deţin pentru modelul de iPHONE 5s este construită dintr-un material plăcut la atingere care nu lasa amprente, Protejează telefonul integral de zgârieturi şi şocuri care este cel mai important, Este subţire şi elegantă.
Voi ce fel de husa folosiţi pentru a vă proteja telefonul?

Astept comentariul tau...