Antena play si hbo vor avea de pierdut

După o scurtă perioadă în care numai am fost activ am revenit aici.
În timp ce mă uitam la tv cam pe la începutul lunii februarie, se difuză pe a1 o reclamă precum că antena play îţi oferă abonament timp de 1 lună gratis. Am încercat şi eu să văd dacă funcţionează, rezultatul fiind pozitiv şi în acest moment am acces gratuit la platforma până la sfârşitul lunii.
În anul 2015 atunci când platforma dabea era lansată am cumpărat un abonament pentru a urmări o emisiune care se difuza la vremea respectivă. Atunci am efectuat plata abonamentului prin sms şi după ceva ore bune afost activat şi abonamentul meu.
Acum având acest abonament timp de 1 lună m-am gândit să prelungesc abonamentul cu încă o lună strict pentru acest serial românesc Fructul oprit în timp ce am dat să plătesc abonamentul în avans pe luna următoare am întâmpinat o mare problemă, problemă majoră afost şi încă mai este că acum au doar opţiunea de plată cu cardul fără sms sau paypal.
Nu m-am aşteptat de la antena 1 să nu adauge mai multe opţiuni de plată. Cred că vor avea mult de pierdut, dar foarte mult din cauza acestor mici greşeli din partea lor să le pot numi aşa.
La fel şi cu hbo nu aveau de cât opţiunea de plată prin intermediul cardului, fără posibilitatea de a plăti prin sms sau paypal. Eu unul am renunţat să aştept o schimbare de la marile platforme din România.
Pe lângă toate acestea hbo îţi vor da prima lună gratis, dar trebuie cu toate acestea să îţi adaugi datele cardului la înregistrare.
Din punctul meu de vedere mulţi vor renunţa să plătească cu cardul din diverse motive precum: fie au bani pe paypal şi trebuiesc cheltuiţi, fie sunt oameni care nu ştiu să folosească plăţile online, fie sunt oameni care nu doresc să îşi adauge datele cardului pe aceste platforme. Aşa că doar ei vor avea de pierdut atât clienţi cât şi bani.

Astept comentariul tau...