Abonarea prin intermediul facebook este lansata

În urmă cu ceva timp am scris un articol detaliat despre implementarea abonării la noutăţi prin intermediul facebook.
Din diverse motive şi din cauza firmei de host, am lansat această opţiune cu foarte mult timp după scrierea anteriorului articol.
Sper să vă placă foarte mult această implementare, să vă ajute să fiţi mai uşor anunţaţi de evenimentele ce au loc pe acest site şi să înlocuiască cu succes abonarea prin intermediul adresei de email.
Am considerat de mult timp ca abonarea la noutăţi prin intermediul adresei de email numai este la fel de eficientă ca acum 3- – 4 ani de zile.
Să ne gândim doar că din ce în ce mai puţine persoane deschide adresa de email zilnică, nu citesc toate mesajele, nu dau importanţă la toate mesajele primite şi aşa mai departe.
Această idee afost în mintea mea încă din anul 2016 când facebook încă mai era ok.

Cum funcţionează abonarea la facebook?

Completaţi formularul cu adresa url de la profilul vostru, numele şi apăsaţi abonare. După ce eu lipesc url-ul de la profilul vostrul în scriptul conceput pentru aşa ceva primiţi mesaje când un articol este postat în mod automat.

Seamănă foarte mult cu extensiile şi aplicaţiile care oferă Auto Send messages facebook gratuit sau cu plată.
Acest script trimite la toată lista cu abonaţi un mesaj setat de mine în ziua respectivă, fără ca eu să mai scriu un mesaj pentru fiecare persoană împarte.
Pentru a primi mesajele trebuie să fiţi atenţi să nu ajungă în cerere de mesaje în loc de inbox.
Sper că această nouă abonare să prindă bine la public având în vedere că majoritatea folosesc facebook.
Aveţi opţiunea să vă dezabonaţi în orice moment, doar că procesul de dezabonare este mai greu pentru că trebuiesc verificări suplimentare făcute pentru a ne asigura că tu eşti cel care ai cerut dezabonarea.

3 Replies to “Abonarea prin intermediul facebook este lansata”

      1. Sper ca sa fie mai multi abonati prin intermediul facebook fiind folosit mai mult
      2. Am vazut ca cel putin la mine partea cu abonarea prin email nu prea a dat rezultate pozitive
      3. Cred eu personal ca utilizatorilor le este mai usor sa intre pe fb cum intra zilnic si sa gaseasca un mesaj in inbox.

Astept comentariul tau...