3 Trucuri care ne vor scapa de blocarea pe facebook

În acest articol doresc să vă explic metode simple prin care puteţi scăpa de blocarea de către facebook atunci când postaţi în mai multe grupuri un link asemănător sau alte mesaje.
Facebook se modifica destul de des, fie că ne place sau nu se introduc şi elimina metode de securitate.
De 6 luni facebook a introdus o metodă de securitate şi a imbunatatito ca să numai puteţi posta un link în mai multe grupuri, spre exmplu dacă aveţi un site blog şi doriţi să postaţi în mai multe grupuri de facebook există posibilitatea să numai puteţi posta în grupuri timp de 7, 14 sau chiar mai multe zile pe motivul că faceţi spam.
Această metodă este eficientă împotriva teroriştilor, celor care postează mesaje doar să facă spam şi pentru alte tipuri de utilizatori rău intenţionaţi, dar din păcate suntem şi noi utilizatorii normali afectaţi de această metodă de securitate a facebook.
Tot căutând metode cum să putem fenta aceasta securitate am descoperit următoarele soluţii:
1. Ori apelăm la un script care să posteze automat în grupuri în locul nostru şi există posibilitatea să numai se blocheze accesul la postarea şi înscrierea în grupuri.
2. Cumpărarea de un cont premium pe siteurile care oferă postarea automată în schimbul unei sume de 5 eur, 10 eur sau chiar mai mult lunar, şi care promit faptul că postând în grupuri automat nu se va restricţiona accesul la postarea în grupuri.
3. Metoda cea mai efecienta şi simplă pe care eu o recomand este atunci când postaţi în multiple grupuri un link, sau ceva care poate să vă aducă blocarea să ataşaţi şi un text de minim 15 – 50 cuvinte ca facebook să nu vă confunde cu un spammer.
Acesta metoda funcţionează doar că nu trebuie să abuzaţi de ea că facebook mai şterge unele postari din grupuri pe motivul că ar fi spam, funcţionează dar cu o limită.

Sper că aceste trucuri să vă ajute şi puteţi distribui acest articol sau să daţi un like.

Astept comentariul tau...